Wie zijn wij?

Art Security is opgericht door Evert en Jan van Urk. Mede door onze jarenlange ervaring en expertise in de beveiliging, wilden wij met Art Security een nieuwe weg inslaan waarbij de relatie met onze opdrachtgevers altijd het belangrijkste uitgangspunt zou vormen. In 2010 heeft Hendrik Bakker de aandelen van Jan van Urk overgenomen en daarmee was de stap gezet naar het leveren van een totaalpakket van facilitaire dienstverlening. Ook is toen Art cleaning en Art facilities & services ontstaan.

Onze dienstverlening onderscheidt zich door de continue aandacht en waarborg voor kwaliteit, integriteit en klantvriendelijkheid. Beveiligen is per slot van rekening maatwerk. Of het nu gaat om uw veiligheid of de beveiliging van objecten of goederen. Art Security gaat uitgebreid in op al uw vragen en suggesties. Na een gedegen risicoanalyse stellen wij een beveiligingsplan op maat voor u samen.

Kwaliteitsgarantie

De dienstverlening van Art Security staat kwalitatief hoog aangeschreven. Art Security garandeert u:

– Vakbekwame, gecertificeerde beveiligers
– Representatief, enthousiast en gedreven personeel
– Direct aanspreekbare directieleden door aanwezigheid op de werkvloer
– Teamwork
– Pro-activiteit vanuit onze medewerkers, betrouwbaar back-up roulatiesysteem

Onze medewerkers zijn uiterst capabele, gedreven en gecommitteerde mensen. Na een gedegen intake en inventarisatie van uw wensen, selecteren wij onze beveiligers op basis van hun ervaring, expertise en competentie.

Met Art Security bent u verzekerd van gekwalificeerde en gecertificeerde beveiligers. Doordat onze medewerkers altijd ter plekke goed worden ingewerkt, voelen zij zich thuis op uw terrein. Ze zijn bekend met de omgeving en kunnen daardoor onregelmatigheden snel signaleren.

Veiligheid garanderen is een vak apart! Art Security garandeert u optimale beveiliging! Overdag, ‘s avonds en ‘s nachts, zeven dagen in de week!